top of page

Komaj se je dan začel

in…že je 6 zvečer

Pravkar je prišel ponedeljek in že je petek.

…in meseca je konec …in leta je skoraj konec …in že 40,50,60 ali več let našega življenje mine …in zavemo se, da smo izgubili starše, prijatelje. In zavemo se, da je prepozno, da bi šli nazaj. Torej…poskusimo kljub vsemu uživati čas, ki nam je ostal Ne nehajmo iskati aktivnosti, ki jih imamo radi… Dodajmo barvo v našo sivino…. Nasmehnimo se majhnim stvarem v življenju, ki so balzam za naša srca In kljub vsemu moramo nadaljevati uživanje v času, ki nam je ostal. Poskusimo izločiti besedo “potem”…. Bom naredil potem…. Bom povedal potem….. Bom razmislil o tem potem….

Puščamo vse za kasneje, kot da je “potem” naš Kajti kar ne razumemo je to: Potem je kava mrzla…. Potem se spremenijo prioritete…. Potem je čar minil…. Potem zdravje mine...

Potem otroci zrastejo….. Potem se starši postarajo…. Potem so obljube pozabljene…. Potem dan postane noč… Potem se življenje konča…. In potem je često prepozno….. Torej…ne puščajmo ničesar za kasneje….. Ker medtem ko rečemo, se vidimo kasneje, lahko izgubimo najboljše trenutke, Najboljše izkušnje, Najboljše prijatelje, Najboljšo družino… Dan je danes….trenutek je sedaj! Nismo več v letih, ko si lahko privoščimo, da prestavimo na jutri, kar je treba storiti sedaj. Torej poglejmo - če imate čas, preberIte to sporočilo in ga pošljIte naprej. Ali pa boste to pustili za ….”potem”…. In ga nikoli ne boste odposlali, nekomu zbudili razmišljanje o besedici "potem"….

Ostanite zdravi, naj vas nadleguje dobra volja in lepo pozdravljeni...


13 views0 comments

Kommentarer


bottom of page